Actividad
Els orígens de Càrniques Valldan es remunten a l’any 1988, quan les instal·lacions de la cansaladeria familiar dels fundadors, esdevingueren insuficients per satisfer la demanda dels seus clients, va ser llavors quan va néixer l’actual Càrniques Valldan. L’obrador es va traslladar al Polígon Industrial La Valldan, des de llavors fins ara s’han realitzat constants inversions en tecnologia i maquinària.
Actualment disposem d’unes modernes instal·lacions de més de 7000 m2, preparades per desfer carns de porc, xai i vedella i elaborar productes frescos, cuits i curats. També disposem d’una planta de recent creació per a l’elaboració de productes llescats, equipada amb maquinària d’última generació que ens permet llescar tot tipus d’embotit i envasar-los en diferents presentacions, ja sigui en envàs flexible, rígid o tipus skin.
Combinem la joventut de la nostra empresa amb l’experiència acumulada al llarg de més de 100 anys, per tres generacions de cansaladers.
Som una empresa jove amb un únic objectiu i una clara vocació: assolir la millor qualitat. Això només s’aconsegueix amb un equip humà i professional plenament integrat a l’empresa, en constant formació i amb ganes de treballar, per tal d’oferir el millor servei als nostres clients.
Historia
La empresa surge en 1988 como resultado de la unión de las familias Torner y Boix, con una larga tradición en la elaboración de embutidos y productos cárnicos en la comarca del Berguedà. A lo largo de los años ha experimentado varias ampliaciones y modernizaciones en sus instalaciones, especializándose progresivamente en la producción de embutidos y adaptándose a las demandas del mercado. Actualmente, la cuarta generación familiar continúa la gestión, manteniendo la esencia artesanal y la calidad en sus productos.
Tipo de productos
Ofrece una amplia gama de embutidos frescos, cocidos y curados. Entre los productos frescos destacan la botifarra natural, picada de porc y salsitxa natural; en los cocidos, la botifarra blanca collar, botifarra negra collar y morcilla de ceba; y en los curados, la llonganissa de pagès, fuet al roquerfort y bacó curat. También dispone de productos llescados y diferentes formatos de presentación.
Misión
La misión de la empresa es alcanzar la mejor calidad en la elaboración de embutidos, combinando tradición e innovación, y adaptando la tradición local a las necesidades de consumidores más amplios. Su visión es ser referentes en embutido artesanal y de calidad propio del Berguedà.